Няма да повярвате как изглежда щерката на Сергей Станишев (ФОТО)

Гласувайте за статията

Момичето е сред отличниците в курса

Дъщерята на президента на ПЕС – Сергей Станишев успя да събере всички погледи.

Тя се оказа изключително красива и фотогенична млада дама. Освен това притежава фигура на манекенка, за която мнозина могат да й завидят.
Всъщност тук е мястото да подчертаем, че става въпрос за доведената му дъщеря, която е от първия брак на съпругата му Моника.

Сергей Станишев

Доведената дъщеря на Сергей Станишев – Моника

Момичето, което прилича на фотомодел, без да полага някакви по-специални грижи, е кръстено на майка си. Тя също се казва Моника.
Доведената дъщеря на Сергей Станишев учи маркетинг в един от най-престижните университети в Ню Йорк.

Мълвата носи, че Моника е сред отличниците в курса. Именно поради тази причина пращали именно нея по кампусите на ВУЗ-а из цял свят. За последно доведената дъщеря на Сергей Станишев, е била в Китай.

Красивата Моника има и брат, който пък носи името на баща си – Венцислав. Той обаче бил много по-скромен от нея и поради тази причина не обичал да се снима със семейството си.
Младата госпожица зарадва почитателите си с публикуването на снимка в профила си в Инстаграм от семейната почивка в Боровец.

На фотоса тя позира заедно с пастрока си Сергей Станишев, майка си Моника, както и децата на президента на ПЕС – Георги и Дария. Двамата малчугани, са плод на любовта му с Моника, пише zajenata.bg.

Сергей Станишев

Сергей Станишев със семейството си на Боровец

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар