Горещи снимки от сватбата на Светослав Иванов (ФОТО)

Гласувайте за статията

Журналистът сподели спомени от щастливото събитие с феновете си

Журналистът от Би Ти Ви – Светослав Иванов, който е водещ на предаването „120 минути“, най-накрая се престраши да публикува снимки от сватбата си.

Светослав Иванов не пропусна да отбележи, че това е най-щастливият момент от живота му. Двамата с колежката му Вяра Деянова се венчаха през 2011 година. Сватбеното тържество бе в един от най-романтичните градове в световен мащаб – Рим.

Светослав Иванов

Журналистът сподели спомени от щастливото събитие с феновете си

Години по-късно Светослав Иванов събра смелост да покаже на феновете си снимките от щастливото събитие. Той ги публикува в профила си в социалната мрежа Инстаграм. На щастливото събитие са присъствали само кумовете и родителите на двойката.

Светослав Иванов е щастлив от факта, че с любимата му жена са си казали заветното „Да“ на мястото, на което се съхраняват сърцата на 25 римски папи.

Под горещите снимки от сватбата, журналистът написа:
„Всеки път, когато камбаните на „Св. Св. Викентий и Анастасий“ озвучат пространството около „Ди Треви“, светът трябва се усмихва на спомена за онзи красив ден в Рим, в който ти грееше. Грееш и сега. Вяра“.

Двойката е заедно още от студентските си години през 2004 година. Плод на тяхната силна любов, е дъщеря им Йоана, пише zajenata.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар