Ути Бъчваров направи горещи разкрития за покойния Иван Ласкин

Гласувайте за статията

Най-близките му приятели ще отбележат подобаващо рождения му ден

Ути Бъчваров направи горещи разкрития за големия си приятел – актьорът Иван Ласкин, който в началото на януари премина в трупата на небесните актьори.

Въпреки това за най-близките му приятели, Иван Ласкин все още е жив. Именно поради тази причина те планират да отбележат по подобаващ начин рождения му ден, който е на 10 март.

Ути Бъчваров

Най-близките му приятели ще отбележат подобаващо рождения му ден

Ути Бъчваров сподели:
„Заедно с приятелите на Иван от ловната дружина в Карабунар, Пазарджишко, решихме да направим едно голямо събиране. Говорихме с Фънки, с Росен Цанков и с още няколко човека, които бяха близо до него в последно време. Разбира се, на 10 март, ще поканим и Иван…“.

Това, което свързва Иван Ласкин с Ути Бъчваров, е 30-годишно приятелство. Свързват ги множество интересни спомени и луди истории. Ути Бъчваров е категоричен, че за него Иван Ласкин ще си остане завинаги едно усмихнато момче, което прави пакости и се крие в лодката на кораба.

Той е категоричен, че актьорът е успял да съхрани лудостта си, опърничавостта си и ината си. До последно той останал инат човек и скандалджия. При все, че петелът в него винаги е бил жив, той си отиде като човек с цвят, категоричен е Ути.

В заключение посочва, че най-дългото им скарване продължило една година. Ути му се разсърдил, защото Иван Ласкин закъснял за лов. Тогава Бъчваров му казал, че петима Петко не чакат и той много му се обидил, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар