Тежък удар за Мария Илиева

Тежък удар за Мария Илиева
3 (60%) 1 vote

Любимият й не уважи първият рожден ден на сина им

Певицата Мария Илиева понесе изключително тежък удар.

Оказва се, че бащата на детето на Мария Илиева – Георги Михайлов я е разочаровал много сериозно. Причината за разочарованието й е фактът, че той не е присъствал на първия рожден ден на сина си Александър.

Мария Илиева

Любимият й не уважи първият рожден ден на сина им

Вместо това неверният възлюбен на поп певицата предпочете компанията на новата си изгора. Както вече стана ясно, тя е с 16 години по-млада от Мария Илиева, пише „Телеграф“.

По повод рождения ден на сина си, 41-годишната певица написа в социалната мрежа:
„Преди точно една година се появи ти и осмисли живота ми… Честит Рожден ден, Александър! Бъди здрав, бъди щастлив, мечтай смело и вярвай в доброто! Обичам те!”.
Към статуса си в „Инстаграм“, Мария Илиева добави и снимка с малчугана.

По разбираеми причини обаче липсват кадри с таткото кръшкач. Запознати издават, че Георги, който заряза певицата малко след появата на сина им, е оставил грижите за детето изцяло в ръцете на Мария Илиева.
Тя за разлика от мнозина няма нищо против да е самотна майка.

Самата тя неведнъж е споделяла, че отношенията й с Михайлов, са били доста изострени и редките срещи помежду им, са най-добрият компромисен вариант.
Въпреки всичките си неволи, певицата се погрижила празникът на малкия й син да е изпълнен с положителни емоции, изненади и усмивки, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар