Горещата истина за Тончо Токмакчиев ще ви смае Преглеждания: 3990

Със сигурност не бихте предположили, че е милионер, ако го видите как се храни
0
Оценете този post

Със сигурност не бихте предположили, че е милионер, ако го видите как се храни

Истината за известния актьор Тончо Токмакчиев със сигурност ще ви остави без думи.

Колкото и изненадващо да ви звучи се оказва, че Тончо Токмакчиев се нарежда в списъка на най-заможните родни актьори.

Тончо Токмакчиев
Със сигурност не бихте предположили, че е милионер, ако го видите как се храни

Ако обаче само веднъж ви се случи да го видите как обядва, със сигурност няма и през ум да ви мине, че банковата му сметка е пълна с милиони левове. Бившият кукувец за разлика от мнозина не си устройва кулинарни пиршества с морски дарове и други деликатеси. Той като мнозина български граждани се храни с най-обикновени храни.

Казано с други думи, знаменитият бургазлия не харчи много за стомаха си, отбелязва на страниците си „Уикенд“. Тончо Токмакчиев е бил засечен да си купува храна от кулинарния щанд на бакалия, намираща се в една от пресечките на централния столичен булевард „Витоша“.

След като разгледал внимателно храните, изложени на топлата витрина, си избрал три горещи телешки наденички, опаковани за вкъщи. Съчетал ги с пържени картофки и домашна багета. След като прибрал пожеланата храна в хартиен плик, подал двайсетачка на продавачката, за да плати сметката си от 13 лева.

Запознати издават, че наследникът на покойния бургаски художник Ненко Токмакчиев, е натрупал значително състояние през последните две десетилетия от най-разнородни дейности. Оказва се обаче, че сметките му набъбнали най-сериозно от бизнеса му с рекламни билбордове и розово масло, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.