Софи Маринова направи горещи разкрития за сватбата си

Гласувайте за статията

Най-после ромският славей ще се врече във вечна вярност на Гринго

Ромският славей Софи Маринова направи горещи разкрития за предстоящата си сватба с Тодор Давидов, по-известен като Гринго.

Безспорно Софи Маринова е най-гласовитата певица от поп-фолк жанра в страната. Гласът й е цели пет октави, а някои от хитовете й продължават да се пеят вече повече от две десетилетия.

Софи Маринова

Най-после ромският славей ще се врече във вечна вярност на Гринго

Въпреки множеството успехи в кариерата си, Софи Маринова не бе пожалена от съдбата и понесе доста тежки удари в личен план. Въпреки всичко тя успя да ги преодолее и към днешна дата не крие, че отново е най-щастливата жена на планетата.

А причината за това е, че на 5 февруари, ще стане официална съпруга на любимия си Гринго. Тя бе категорична, че двамата само ще подпишат и няма да има венчавка.
Софи Маринова се връща назад във времето и си спомня моментът, в който Гринго й е предложил брак. Това се случило преди две години и то пред очите на майка му.

Софи Маринова разкрива и как е била избрана датата за сватбата. Тримата с Гринго и Лоренцо, пътували от София към Етрополе. Тогава приятелят й, й предложил да сключат брак, за да спрат да го наричат „гаджето на Софка“.

Тя се съгласила, отворила тефтера си и първата свободна дата била 24 февруари. Оказало се обаче, че точно на тази дата, Преслава, която ще кумува на Софи Маринова заедно с любимия й Павел, е на турне в Лондон. Поради тази причина в крайна сметка датата за сватбата била изместена на 24 март, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар