Щерката на Гала нагорещи мрежата до червено (ФОТО) Преглеждания: 2464

0
Оценете този post

Мари публикува все по-разголени снимки напоследък

Наследницата на водещата на предаването „На кафе“ по Нова тв – Гала, нагорещи мрежата до червено.

Докато някои не могат да спрат да си бъркат в носа, а други да броят плочките на тротоарите, то трети (като щерката на Гала) не могат да спрат да се събличат.

Гала
Мари публикува все по-разголени снимки напоследък

И тук далеч не става въпрос за певици, плеймейтки, моделки или други скандални личности. Иде реч за дъщерята на Гала, която напоследък не спира да радва мъжките погледи и да разпалва горещи мисли.

Припомняме, че Мари се престраши да пусне по-разголена снимка още през миналата година. Тогава въпросният фотос бе застигнат от невероятен виртуален успех. Под него заваляха лайкове и похвали, които очевидно са се понравили на наследницата на Гала.

Този път обаче щерката на Гала се престраши да пусне още по-разголена снимка, която показва задните й части. На новият фотос, Мари е по бельо в кухнята. Мъжете не могат да откъснат очи от тази снимка, тъй като тя е запечатала доста стегнати задни части в съчетание с безкрайни крака…

Е, със сигурност има и такива, които недоволстват от това, че Мари се превърна в поредната млада жена, привличаща вниманието с плът, пише pik.bg.

Гала

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.