Ключов актьор напуска „Откраднат живот“

Гласувайте за статията

Феновете на сериала са гневни

Ключов актьор напуска хитовия сериал, който се завъртя преди време в ефира на Нова тв – „Откраднат живот“.

Оказва се, че актьорът Александър Димов, който влезе в ролята на д-р Владов е пред раздяла с „Откраднат живот“. Припомняме, че още преди време актьорът загатна, че „Анатомия на гнева“, е бил последния сезон с негово участие.

"Откраднат живот"

Феновете на сериала са гневни

Припомняме, че от 17 януари започна заснемането на седмия сезон на хитовия сериал „Откраднат живот“. По този повод Александър Димов написа в профила си в социалната мрежа: „Откраднат живот“… Част от мен винаги ще остане в този ТВ сериал, но може би е време да си взема довиждане с др. Владов“.

Тази публикация предизвика редица гневни коментари срещу продукцията. Феновете на екранния д-р Владов, който е в актьорския състав на сериала още от първия му сезон не са съгласни с напускането му.

Ето какво пишат те:
„Ако след Биляна и Алекс, Калин и Наталия, и Владов го разкарат… няма смисъл от филм!!! Мойте уважения, но Велислав Павлов и прехвалената Духовникова, внучката на Тодор Колев – те да си вървят, а не добри актъори с възлови роли“.
„Великолепно изпълнена роля др. Владов! Аз без теб повече няма да гледам този филм. Страхотен си, ти си най добрия“, пише друг почитател на сериала.
„Тази роля я изпълнихте блестящо! Очакват Ви нови роли… Успех и все нагоре!“, гласи трети коментар.

Запознати издават, че актьорът е присъствал на първата среща в новата болница „Св. Анастасия“, където актьорите са получили сценария за първите седем серии, чиито снимки текат в момента, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар