Ивана си навлече гнева на…

Гласувайте за статията

Очевидно ще й се наложи да измисли нещо по-оригинално

Месец януари е много специален за Ивана, тъй като има два повода за празник. Единият от тях е рожденият й ден – 31 януари, а другият – подписването й на договора с „Пайнер“.

Тази година Ивана отбелязва и своя юбилей – две десетилетия на професионалната сцена. По този повод тя е решила да направи нещо грандиозно.

Ивана

Очевидно ще й се наложи да измисли нещо по-оригинално

Ивана издава, че възнамерява да отбележи юбилея си на сцената на пловдивски клуб заедно с бенда си, където ще пеят на живо. За да поздравят юбилярката ще дойдат много звездни имена от българската музика. Сред тях е и певицата Силвия Кацарова.

Ивана крояла да изненада всички присъстващи с нов, доста впечатляващ музикален проект, който е извън пределите на поп-фолка. Уви обаче мераците й ударили на камък. Почитателите на лекия жанр веднага скочили срещу нея, че копира по-успешната си колежка Галена.

Припомняме, че на 21 януари изпълнителката на „Феноменален“ отбеляза 15 години на сцената с пищно парти в столичен клуб. За пореден път Галена зададе тон за посоката, в която да поемат гилдията.

Възмутени почитатели на поп-фолка пишат в мрежите, че едва ли Ивана изобщо си спомня откога пее. Те отбелязват, че след като Галена е отпразнувала повода, сега всички останали ще се изредят. Освен това са категорични, че едва ли има родна поп-фолк певица, която да надхвърли това, което е направила Галена, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар