Ива Екимова просълзи мрежата

Гласувайте за статията

Пиарката си спомни за сватбения си ден преди 17 години

Ива Екимова просълзи мрежата с последния си статус в профила си.

Статусът на Ива Екимова бе посветен на любимия й – Дими от „Сленг“. При все, че напусна този свят преди 11 години, очевидно чаровната пиарка все още не може да го преживее и често пъти се сеща за него.

Ива Екимова

Пиарката си спомни за сватбения си ден преди 17 години

Вчерашният ден бе изключително тъжен за Ива Екимова, тъй като се навършиха 17 години от деня, в който мина под венчило с Дими. Тя изрази чувствата си в социалните мрежи като написа: „17 години… толкова минаха от този ден. А преди 17 години не беше толкова слънчево, но все пак, толкова празнично и вълнуващо… Преди 17 години за втори и последен път облякох булчинска рокля, за да престъпя прага на брака със свито сърце, а в мен растеше мъничко момиченце, което шест месеца по-късно щеше да проплаче в ръцете ни. Шест от тези 17 години, бяха истински щастливи…“.

Припомняме, че Дими изгуби живота си на 28 юни 2008 година. Той загина на място в катастрофа с мотор на седмия километър от София по магистрала „Хемус“. Според данни на КАТ, съпругът на Ива Екимова се е движил с над 200 км/ч, когато е изгубил управление над мотора. В резултат на това той се е врязал в мантинелата, след което е излетял на пътното платно, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар