Драматична случка разтърси живота на Любо Нейков

Гласувайте за статията

Актьорът и продуцент започнал да се задушава в леглото

Драматична случка разтърси из основи живота на комика Любо Нейков.

Неотдавна Любо Нейков е изживял истински кошмар. Той започнал да се задушава, докато бил в леглото. Медиците са категорични, че причина за това е наднорменото му тегло.

Любо Нейков

Актьорът и продуцент започнал да се задушава в леглото

Именно поради тази причина, Любо Нейков бил принуден да вземе крути мерки. Най-опасни били пристъпите на задух, които го измъчвали нощно време. Наднормените му килограми притискали сериозно белите му дробове, а това възпрепятства притока на кислород към тялото му.

След като опита какви ли не режими и дори използва услугите на топ диетолози от Франция, Любо Нейков най-после открил най-подходящата диета за него. Той се доверил на известната в цял свят диета „Зоната“, с която отслабва и Марта Вачкова.

Нейков забелязал положителната промяна във фигурата на актрисата по време на снимките на хитовия сериал „Откраднат живот“. Другото, което му направило впечатление бил фактът, че тя винаги отказвала да се храни от кетъринга, който продуцентите осигурявали на снимачния екип и актьорите.

Тогава двамата се заговорили за наднормените килограми и Вачкова горещо го посъветвала да се довери на „Зоната“. Актьорът стартирал режима под нейните напътствия и препоръки. Само три месеца по-късно той тежи с 15 килограма по-малко, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар