Истината за Лили Иванова

Истината за Лили Иванова
3.2 (64%) 5 votes

Примата дори не е ходила на преглед

Най-големите почитатели на Лили Иванова изпаднаха в паника преди броени дни заради здравословното й състояние.

Напоследък се появи информация, която обикаля все по-настойчиво из медиите. В нея се твърди, че примата на българската естрада е била приета в Правителствена болница след усложнения от пластични интервенции.

Лили Иванова

Примата дори не е ходила на преглед

Истината обаче се оказа съвсем различна от разпространената информация. Лили Иванова не само, че не е в болница, а и дори не я е посещавала. По всичко личи, че това е поредната тиражирана измислица, свързана с Лили Иванова.

В някои от материалите дори се посочва, че естрадната прима е изпаднала в кома, след като й е била поставена упойка в козметичен център. Разбира се (за щастие) това няма нищо общо с истината.

Припомняме, че този слух за Лили Иванова се появи на 15 януари. Малко по-късно изпълнителката на „Ветрове“ го опроверга по абсолютно категоричен начин. Тя публикува снимки на уникалния подарък, който получи. Става въпрос за 30-сантиметрова бронзова пластика, дело на прочутия скулптор проф. Георги Чапкънов, пише pik.bg.

Не ни остава нищо друго, освен да пожелаем още дълги години живот и здраве на естрадната прима Лили Иванова. И още нещо – не вярвайте сляпо на всяка лъжа за известна личност, която се тиражира от жълтата преса.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар