Даниел Петканов иска бебето да се роди днес (+ Александра става певица?)

Гласувайте за статията

Даниел Петканов крие какво е пожелал на Александра за рождения й ден

Даниел Петканов иска първото му дете да се роди точно днес. Лудият репортер и съпругата му Александра Петканова очакват първия си наследник до дни, а бъдещият татко иска синът му да се роди не кога да е, а на рождения ден на майка си. Това разкри самият той в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм.

Даниел честити личния празник на Александра, която днес има рожден ден. Той обаче реши този път да отправи пожеланията си лично към нея. Лудият репортер не сподели с последователите си какво й е пожелал. „Моята жена @aleksandra_petkanova днес има рожден ден! Каквото съм й пожелал е за нея“, споделя Дани.

„Айде и дано да роди днес вече, че ако са на една дата с бебето, няма как да им пропускам рождения ден“, пише още Петканов с типичното си чувство за хумор, завършвайки своята публикация.

Александра и Даниел обаче разкриват друга изненада, която подготвят за своите фенове. Съвсем скоро ще видим бъдещата майка да пее. Александра споделя, че е подготвила забавно видео, което всички нейни фенове ще могат да видят в новия им канал с Даниел.

„Честит ми рожден ден! Вместо вие на мен обаче, аз на вас съм ви подготвила изненада! Знам, че не сте предполагали, че мога да пея… ама в днешно време не е задължително, за да и певица. Абонирайте се за канала ми в YoTube „Mama Model“, за да чуете и видите съвсем скоро какво забавно видео ви спретнахме с моя мъж @daniel-petkanov“, споделя Александра.

А на феновете си бъдещата майка е поставила задачата да познаят кой е хитът, на който тя е направила пародия. Скоро ще видим как Александра се справя като певица.

Даниел Петканов иска Александра и синът ми да са родени на една и съща дата сн. Инстаграм

Даниел Петканов иска Александра и синът ми да са родени на една и съща дата сн. Инстаграм

А дали ще стане майка точно днес, на рождения си ден, както иска Даниел, предстои да видим.

Александра ще се изяви и като певица сн. Инстаграм

Александра ще се изяви и като певица сн. Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар