Британски вестник се извини на Мелания Тръмп (Вижте за какво)

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп получи извинение от „Дейли Телеграф“

Мелания Тръмп получи извинение от „Дейли Телеграф“. Членовете на редакцията и ръководството на британския ежедневник се извиниха безрезервно на първата дама на САЩ. От изданието са се съгласили да платят обезщетение на съпругата на американския президент за статия от миналата седмица, пише netpress.com.mk.

От изданието казват, че обезщетението ще бъде „значително“ и ще покрие всички юридически такси  и разходи, които Мелания е похарчила. В съобщението на „Дейли Телеграф“ се казва, че в историята на първата страница на вестника, озаглавена „Мистерията на Мелания“, се среща много неточна информация, предават от Би Би Си.

Сред тях е и фактът, че кариерата на първата дама на САЩ като манекенка не е била много успешна, докато не среща сегашния си съпруг Доналд Тръмп. В статията се твърди още, че Мелания плакала по време на предизборната нощ през 2016-та година.

Ръководството на вестника заяви, че данните за първата дама на САЩ не е трябвало да бъдат публикувани. Затова те са готови да платят обезщетение на Мелания.

В статия, която изданието публикува в събота, вестникът се извинява на първата дама на САЩ. Там пише още, че г-жа Тръмп “ е била успешна манекенка и модел и преди да срещне сегашния си съпруг, както и че е успяла в кариерата си без неговата помощ“.

Британският вестник се извинява на Мелания и затова, че погрешно е написал, че майката, таткото и сестрата й, през 2005-та година се преместили в Ню Йорк и живеят в сграда, която е собственост на Доналд Тръмп.

В днешната статия се опровергава и информацията, че бащата на първата дама на САЩ  изглежда „застрашително“, както и че той е бил строг към членовете на семейството, както също са писали от вестника.

Британски вестник се извини на Мелания Тръмп сн. Инстаграм

Британски вестник се извини на Мелания Тръмп сн. Инстаграм

Мелания ще получи солидно обезщетение от „Дейли Телеграф“ за публикуване на невярна информация по неин адрес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар