Лепа Брена става баба до дни (Александра и Филип нямат търпение)

Лепа Брена става баба до дни (Александра и Филип нямат търпение)
5 (100%) 1 vote

Внучето на Лепа Брена се ражда в частна болница

Лепа Брена става баба съвсем скоро. Очаква се първото внуче на сръбската звезда да се появи следващия месец. Приятел на семейството казва, че Александра вече брои дните до идването на бебето на бял свят, пише reporter.mk. Бъдещата майка вече е взела и решението да роди в частна, а не в държавна болница.

Снахата на Лепа Брена предпочита да роди по естествен път, а това ще струва на двойката 3000 евро. Първоначално Александра искала да роди в Америка, но лекарите я посъветвали да не пътува, защото има риск за нея и за бебето.

„Александра първоначално имаше желание да роди в Америка, но се отказа, защото лекарят, който следеше нейната бременност й обясни рисковете от пътуването. В началото на бременност тя беше диагностицирана с високорискова бременност. Прийович трябваше да избягва пътуванията. Беше й назначена и хормонална терапия“, казва източник, близък до снахата на Лепа Брена.

Той допълва, че Александра и Филип вече са избрали и клиниката, в която ще се появи първото внуче на Лепа Брена. „Тъй като е известна личност не искаше да ражда в държавна болница. Парите, разбира се, не са й проблем. В частната клиника ще получи необходимата грижа, а разбира се и поверителност“, разкрива източникът.

Александра многократно се допитвала и до свои приятелки, които вече са майки и са предпочели да родят в частна клиника. Добрите отзиви сложили край на колебанията й  и тя взела окончателно решение.

„Засега планът е Александра да роди по естествен път, но ако нещо се обърка, не е изключено да роди й с цезарово сечение. Поверена е в ръцете на най-добрите специалисти, а до нея при раждането ще бъде и нейният съпруг Филип“, споделя източникът.

Снахата и синът на Лепа Брена броят дните до раждането на бебето сн. Инстаграм

Снахата и синът на Лепа Брена броят дните до раждането на бебето сн. Инстаграм

Александра получи забрана от лекарите да пее и вече няколко месеца не работи. Тя не крие, че сцената и музиката й липсват много. Затова бъдещата майка е решила да зарадва феновете си в нова песен, която ще излезе съвсем скоро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар