Тони Стораро разкри какво мисли за колежките си (+ С музика ли е искал да се занимават синовете му?)

Гласувайте за статията

Тони Стораро разкри може ли да има приятелства в неговия бранш

Тони Стораро разкри какво мисли за колежките си и може ли да има приятелства в неговия бранш. Поп фолк изпълнителят сподели също така дали е искал някога неговите синове Фики и Емрах да се занимават с нещо друго, а не с музика.

В специално интервю Тони сподели, че все още не се чувства изморен и има сили да пее. А когато се пенсионира иска да си отвори малко ресторантче, в което да пее всяка вечер, както е в Гърция. Изпълнителят е на сцената от 14-годишен и често е пял в таверни, а оттам идва и любовта му към гръцката музика.

Стораро е оставил Фики и Емрах сами да изберат с какво да се занимават в този живот. „Това е тяхно решение, но, разбира се, когато видях, че имат талант, и желание, ги насърчих. Винаги съм казвал, че не бих позволил на нито един от синовете ми да стане певец, ако видя, че няма талант“, категоричен е Тони, пише show.blitz.bg.

Певецът споделя също, че не би искал синовете му да се занимават с друго, освен с музика. „Не. На нас музиката ни е в кръвта. С какво друго да се занимават?, разкрива Стораро.

Тони е сред малкото певци, които имат много дуети със свои колежки. Софи Маринова, Цветелина Янева, Галена, Преслава, Емилия, Анелия, са само малка част от тях. Цялата фолк гилдия боготвори Стораро. „Аз никога не съм се занимавал с интриги. Уважавам всички колеги и те ме уважават. Виждаме се, чуваме се, срещаме се в студиото и те, дуетите често се раждат неусетно“, казва Тони.

Тони Стораро винаги е искал Фики и Емрах да се занимават с музика сн. Инстаграм

Тони Стораро винаги е искал Фики и Емрах да се занимават с музика сн. Инстаграм

Той разкрива, че може дори да се зародят приятелства. „Като навсякъде – с някого си си по-близък, с друг не чак толкова. То не е до професия, а до човек. Поне аз така мисля“, напълно искрен е Стораро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар