Златко Баретата нарочен за убиване?

Гласувайте за статията
Мократа поръчка за Златомир Иванов – Златко Баретата, прихваната от чужди ченгета

Сигнал за подготвяно ново покушение срещу ъндърграунд легендата Златко Баретата разследват специалните служби – пише в. „Уикенд“. Това е научило изданието от отлично информирани източници в МВР. Сигналът постъпил от чужда служба от съседна на България страна. В рамките на текущо разследване там срещу голяма организирана група, занимаваща се с наркотрафик, бил прихванат разговор, в който чужденците коментирали изпращането на техни хора в България по казуса със Златомир Иванов.

Според информация на изданието Златко Баретата е информиран за заплахата и е взел охранителни мерки. От 6 месеца охраната му е удвоена, а излизанията му извън дома му в столичния квартал „Драгалевци“ са сведени до минимум. Единственото му публично появяване на обществено място бе по трагичен повод – на 24 октомври миналата година, когато бе погребението на сина му Алекс.

Причината да се иска смъртта на Златко Баретата категорично не е негов дълг. Много по-вероятно основание е непреодолима пречка на чужденците за канал, по който от Турция през България към Западна Европа се пренася хероин. Още преди първия опит за убийство към него в ъндърграунд средите вървеше слух, че бившият командос е в конфликт с голяма турска престъпна група. Сигналът за актуално евентуално покушение срещу Иванов обаче не идва от Турция, а от Сърбия.

Турска групировка вдигнала мерника на Златко Баретата

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар