Деси Радева се вкара в нов скандал, този път с премиера (Вижте как се изложи)

Деси Радева се вкара в нов скандал, този път с премиера (Вижте как се изложи)
1 (20%) 1 vote

Деси Радева се припозна в думи на Бойко Борисов, първата дама после се оправдава за гафа

Деси Радева заформи истински комедиен скандал след словото на Бойко Борисов по време на националната среща на ГЕРБ.

Първата дама спретна истински Фейсбук-резил след като разбрала-неразбрала тръгна да защитава поразклатения рейтинг на Румен Радев.

Колаж: Ретро

Госпожа Радева побърза да се изкаже в социалната мрежа малко след като се разпозна в думи на премиера. Казани пред партийния актив на ГЕРБ. Борисов разкритикува съпартийците си, че когато първата дама ги хейти единствен Тома Биков говори, а те мълчат.

В поста си тя написа, че това надминава и най-смелите фантазии когато шефът на управляващата партия се занимава с президентшата. И то по време на стартирането на предизборната кампания. Госпожата съзря нападки срещу президента.

По-късно потърсен за коментар Борисов уточни, че в изказването си изобщо не е визирал президентшата. Той призова да се чете по-внимателно речта му и обясни, че имал предвид първата дама на тройната коалиция. Която се возеше на мотор.

Тоест, визирал е Елена Йончева, която бе първата дама на Станишев, а не Десислава Радева.

В същото време полит анализаторите бяха втрещени от невероятната себичност на президентшата. Която си въобразява, че по време на толкова важна реч премиерът ще тръгне да се занимава с нея. И обобщават, че не е толкова велика за колкото се мисли.

Деси Радева не закъсня да се оправдае във Фейсбук. Тя публикува нов пост след неадекватната си реакция. Където написа, че след като първа дама е Елена Йончева на нея не й остава друго освен да си лиже раните и да си утешава егото с музика.

В социалните мрежи са на мнение, че Радева по-скоро трябва да си затвори профила след като вреди на президента с прибързаните си писания, предават от retro.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар