Ето кой ще е първият гост на Наталия Гуркова

Гласувайте за статията

Стана ясно кой ще е първият гост на Наталия Гуркова

В началото на месец февруари Наталия Гуркова стартира проекта си „Те са“. Красавицата ще се изявява като водеща. Както вече стана ясно, тя ще интервюира личности, които са постигнали голям успех в своята област. Сред гостите на миската ще са и лица, които обикновено не се появяват на малкия екран.

Вече стана ясно кой ще е първият гост на Наталия Гуркова. Тя ще вземе интервю от примабалерината Маша Илиева, която изгуби работата си в Софийската опера, след като се снима за „Плейбой“.

За интервюто си с нея, Гуркова е сложила балетни пантофки и пачка. Форматът ще се излъчва в Ютуб и Фейсбук, пише Хот нюлс, позовавайки се на „Галерия“.

Покрай новия проект на моделката назрява и голям скандал. Деси Банова е бясна на Гуркова. Синоптичката твърди, че миската е окрала идеите й.

Концепцията на „Те са“ напомня много на предаването на Банова за българите, постигнали успехи в определена област. Пред приятели съпругата на Росен Плевнелиев се жалва, че заради Наталия Гуркова ще остане без работа. Синоптичката е убедена, че конкурентката й се е възползвала от факта, че тя е в майчинство, за да открадне идеята й, пише Хот нюлс, позовавайки се на „Галерия“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар