Наталия Гуркова проговори за загубата на Джордже

Наталия Гуркова проговори за загубата на Джордже
5 (100%) 1 vote

Наталия Гуркова проговори за загубата на своя любим

Наталия Гуркова даде първото си интервю след смъртта на Джордже Михалевич. Вдовицата проговори пред репортери на „Уикенд“. Тя направи изключение единствено за изданието, но с няколко условия. Миската е мнителна към всичко, което се пише и заявява, че 90% от написаното за нея не е истина. Тя се съгласи да даде интервю, но при условие, че няма да й задават въпроси за Джордже.

Вдовицата на диамантения бос споделя, че все още не е готова да говори за това. Тя не крие, че загубата на съпруга й е най-тежкия момент в живота й, но държи всички да знаят, че любовта й с Джордже е била истинска от първия до последния миг. Красавицата споделя, че той винаги ще бъде жив в сърцето й, защото това е загуба, която не се приема.

Най-щастливите мигове за Наталия Гуркова в личен план са свързани с раждането на двете й деца. Най-големият успех в професионален аспект е победата на конкурса „Мис България“.

На въпроса какво е богатството – урок или изпитание, Наталия Гуркова споделя, че то идва при човек. Но ако той не успее да го носи, то просто си отива. Миската е категорична, че богатите хора са по-нещастни и имат по-сериозни проблеми. За себе си тя казва, че никога не е преследвали парите и богатството за нея не е самоцел, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар