Наталия Гуркова проговори след трагедията: Животът на богатите е много по-труден

Гласувайте за статията
Не смятам да се обяснявам на никого какви имоти и диаманти имам – твърди Наталия Гуркова

„Най-лошият момент в живота ми безспорно е загубата на съпруга ми Джордже. Това е болка, която трудно се преодолява“ – споделя в интервю за в. „Уикенд“ Наталия Гуркова.

На въпрос: „Вярно ли е, че сте милионерка в диаманти и имоти?“, Наталия Гуркова отвръща: „Въобще не смятам да се обяснявам публично какво притежавам, тъй като мисля, че това касае само мен. В любимата ни държава сме пословични със завистта и злобата си. Учудвам се откъде толкова много хора намират енергия и сили да подклаждат омразата и злобата си и не осъзнават ли, че негативните емоции тровят предимно тях? Ще кажа само – не вярвайте на това, което сте чели или чували за мен“.

„Богатството е изпитание и определено не е за всеки. То идва и вижда дали можеш да го носиш, ако не можеш – просто си отива. Животът на богатите е много труден и по-сложен от този на другите. Тези, които нямат, си мислят, че щастието е в парите и или че ако имат пари, биха решили всичките си проблеми. Но когато ги имат, виждат, че нещата не стоят точно по този начин. Парите никога не са били самоцел за мен. Моето богатство са децата“ – споделя Наталия Гуркова.

Наталия Гуркова е богата с децата си

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар