Семейството на Владо Николов влиза в „Смени жената“ (Вижте тук)

Гласувайте за статията

„Смени жената“ се завръща с нов сезон

„Смени жената“ се завръща в ефира на Би Ти Ви. „Теории за семейното щастие“ е водещата тема в новия сезон на световния риалити формат. Предаването тръгва на 27-ми февруари. Всяка сряда вечер от 21:00 часа шоуто ще акцентира върху „тайната съставка“ за успешните отношения на различни семейства.

Част от семейното предизвикателство в новия сезон на „Смени жената“ става шестчленното семейство на спортната звезда и бивш капитан на националния отбор по волейбол Владимир Николов, пише btv.bg.

Един от най-емоционалните и поучителни телевизионни формати отново ще направи зрителите съпричастни с вълнуващ социален експеримент, в който две  семейства ще разменят съпругите си за седмица. Героите в новия сезон на „Смени жената“, който учи на толерантност, ще покажат не само различия в бита си, но и коренно противоположни философии за живота. Целта е една – всяко семейство да намери своята рецепта за щастие с помощта на чуждия опит.

В рамките на една седмица семействата ще разменят съпругите си. В първите няколко дни жените ще се съобразят с бита и философията на новото семейство, а след това ще променят правилата на играта спрямо своя ритъм на живот и светоглед.

Своя дом за зрителите ще отвори многочленното семейство на волейболиста Владимир Николов и съпругата му Мая. Те се включват в „Смени жената“ заедно с четирите си деца. Николови са само част от участниците, които ще покажат на друга двойка своята рецепта за щастливо семейство. Те ще покажат начина на възпитание и разбиране за пълноценен живот, който имат,  на семейство с противоположни възгледи.

Световноизвестният формат „Смени жената“ доби популярност в България още с премиерния си сезон в ефира на Би Ти Ви. Предаването се утвърди като категоричен лидер в своя часови пояс. Едно от най-забавните риалити предавания привлича средно 38% от всички зрители пред малкия екран в предходните сезони.

Първото семейство в "Смени жената" е това на Владо Николов сн. btv.bg

Първото семейство в „Смени жената“ е това на Владо Николов сн. btv.bg

Ако желаете да участвате в риалити формата по Би Ти Ви, кастингите все още продължават.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар