Деси Слава се страхувала да пее пред Мими Иванова и Развигор (Вижте тук)

Деси Слава се страхувала да пее пред Мими Иванова и Развигор (Вижте тук)
4 (80%) 1 vote

Деси Слава никога не е пяла пред Мими Иванова

Деси Слава се страхувала да пее пред Мими Иванова. Малцина са тези, които знаят, че поп фолк изпълнителката е племенница на естрадната певица. От малка Деси уважава своята леля и се притеснява да пее пред нея. Поп фолк изпълнителката признава, че изпитва невероятен респект към Мими Иванова и гледа на нея като на свой учител, пише show.blitz.bg.

„До 5-6 клас тя живееше в моя роден дом в Хисаря. И аз много съжалявам, че не съм открила таланта й по-рано. Аз бях толкова заета тогава, колкото е тя сега“, споделя Мими Иванова за Деси.

Навремето Иванова била буквално затрупана от ангажименти и едва смогвала да се връща до родния Хисаря. Там през цялото време с трепет и обожание я чакала нейната племенница и бъдеща поп фолк звезда. „Ходех там за по ден, за по два, и не смогвах с нищо. А детето е стояло отстрани, гледало е“, припомня си певицата.

„Беше много сладка още като малка. И никога не посмя да запее пред нас с Развигор. Притесняваше се много“, казва още Мими. Развигор чува как Деси пее народни песни докато е още много малка и остава запленен от таланта й. Затова и двамата с Мими насърчили таланта на Деси да се занимава с музика.

Поп фолк изпълнителката се стараела да подражава на леля си не само за музиката, но и за външния й вид. Деси дори се учела да се гримира от леля си. „Гледала ме е редовно как пея, как се приготвям преди концертите си и е повтаряла видяното. Деси е изключително талантлива, много е различна от повечето изпълнители в България“, казва Мими Иванова за своята племенница.

Деси Слава бе смеела да пее пред Мими Иванова и Развигор сн. Фейсбук

Деси Слава не смеела да пее пред Мими Иванова и Развигор сн. Фейсбук

Припомняме, че когато Деси Слава трябваше да влезе в образа на Ваня Костова в „Като две капки вода“, Мими я похвали, но и леко я скастри, за да я накара да покаже най-доброто от себе си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар