Христо Мутафчиев проговори за тежката загуба на майка си (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Христо Мутафчиев още не може да усети липсата на майка си

Христо Мутафчиев проговори за тежката загуба на майка си. Майката на актьора Драга Мутафчиева си отиде внезапно от този свят на 12-ти януари. Актьорът все още не може да осъзнае какво се е случило. Той не обича често да говори за личния си свят, още повече когато става въпрос за болка.

След загубата на майка си Христо Мутафчиев се опитва да се държи и да не рухне. „Аз се държа, добре съм. Трябва да съм така, защото се грижа за семейството си. И повярвай ми, психиката може още много да се калява. Има накъде. Да, мама  Драга си отиде внезапно, само на 70 години. Беше свежа, бодра. Но се появиха някакви проблеми с аортата, влезе в болница и не излезе. Казаха, че е сепсис. Още не мога да усетя, че вече я няма“, разкрива той, пише show.blitzbg.

Времето

Според хората времето лекува, но според Мутафчиев не е точно така. „Може би не е. Аз ще усетя истински тази загуба след около месец-два, когато посегна към телефона да й се обадя, да споделя нещо с нея, а няма да може. Тогава ще заболи истински. Но аз съм голямо момче. Мама ми го е казвала – мислете за живите. Живите са си живи“, споделя актьорът.

Мутафчиев успява да тушира болката с много работа. „Работя постоянно и мисълта ми е заета, за да не е болката център. Грижа се за себе си, грижа се и за семейството си. И продължавам напред, защото от другото (от шока) трудно се излиза“, напълно откровен е актьорът.

„Не знам колко е осъзнат този шок в мен, но като се замисля, може би е повече осъзнат, отколкото не. Но не е като да ти плеснат шамар и толкова. Осъзнал съм, че това, което стана, е неизбежно. Било е въпрос на време, така или иначе. Първо са родителите, после сме ние. Такъв в животът“, споделя Христо.

Христо Мутафчиев се опитва да продължи напред след тежката загуба на майка си сн. БНТ

Христо Мутафчиев се опитва да продължи напред след тежката загуба на майка си сн. БНТ

Той знае, че „онова, което е там, в земята, не е майка му“. „Там е опаковката. Душата й е в мен. Наясно съм с това, а то много помага“, казва още актьорът.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар