Чарлийз Терон крие ужасяваща травма в детството си

Гласувайте за статията

Чарлийз Терон крие ужасяваща травма от детството си, заради която не иска и да се жени

Чарлийз Терон имаше успешна връзка с актьора Шон Пен докато не стигнаха до въпроса със сватбата. Тогава актрисата неочаквано отряза всички контакти с него и го изостави при това едва ли не пред олтара. Според слуховете, южноафриканската красавица крие жестока тайна в живота си.

Когато е само на 15 години Чарлийз вижда как майка й прострелва баща й по време на семеен скандал. Случаят е класифициран като самозащита, но травмите за момичето са големи. Това е и една от причините да напусне страната при първа възможност — за да забрави. Успехът в Холивуд й дава възможност да се справи с кошмарите си, освен с един — тя не може да се обвърже трайно с никой мъж.

Чарлийз твърди, че причината е в работата й и славата. „Не са много мъжете, които биха искали да имат връзка с жена като мен. Популярността и постоянното внимание на пресата могат да убият всяка романтика и възможност за нормален живот“, споделя актрисата.

По тази причина тя осиновява две деца и решава да бъде самотен родител. Но дори и това не й дава спокойствие. Пресата я заснема как влачи сина си по време на спор помежду им на паркинг, а след това той крещи по нея. В друг момент търпи критики, защото му е позволила да носи рокли и руса перука като Елза от „Леденото кралство“. „Побъркващо е. Не мисля, че съм лош родител. Просто давам на децата си възможност да се изявят открито“, категорична е тя.

Чарлийз Терон крие скандални тайни сн. Уикимедия

Чарлийз Терон крие скандални тайни сн. Уикимедия

Чарлийз обаче привлича най-голямо внимание с връзките си. Първо с Киану Рийз, с когото си партнира в „Адвокат на дявола“, след това с Шон Пен, когото зарязва, когато й предлага брак. Последните слухове гласят, че е с актьора Брад Пит, а тъй като никой от тях не иска сватба, те са щастливи да бъдат само приятели. С екстри.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар