Слави Трифонов взриви: Ти си голям смешник! (виж кого посече публично Дългия)

Слави Трифонов взриви: Ти си голям смешник! (виж кого посече публично Дългия)
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов буквално размаза господин кмета!

Шоумен номер едно Слави Трифонов направи на пух и прах кмета на Стара Загора Живко Тодоров. И го нарече смешник в социалната мрежа. Ето кое породи гнева на Дългия и незабавната му реакция:

Слави Трифонов

Слави Трифонов се подигра с поредния политик

„Забелязал съм, че много са ни обидчиви управляващите. Все едно не сме ги избрали на работа, а са ни нещо като гаджета. И трябва да ги обгрижваме, дундуркаме и да внимаваме да не ги обидим.

Ето и поредната обидена госпожица от властта – кметът на Стара Загора Живко Тодоров съди за 5 хил. лева мъж, нарекъл го „смешник“ във „Фейсбук“.

Причина за тъжбата на Тодоров са два коментара на подсъдимия под публикация във „Фейсбук“ в „Група за истината за Стара Загора“ от 15 август миналата година. В единия коментар подсъдимият е написал: „Щото тоя смешник дори не е в града…“

Човекът, който е изрекъл тази невъобразима обида “смешник”, е на 26 години и се казва Иван Киров. Иване, кой си ти, че ще наричаш кмета си “смешник”, бе?

Да не би ти да му плащаш заплата? Да не би ти да му даваш служебната кола, топлото местенце и да си му шеф? А, забравих, ти наистина му плащаш заплатата с данъците си. Затова си му и шеф. Както и всички граждани на Стара Загора са му шефове.

Но вижте до какви тежки последици е довела за кмета на Стара Загора тази гнусна обида “смешник”. Самият кмет в жалбата си пред съда пише:
„Използването на жаргона „смешник“ цели охарактеризирането ми като лек, комичен човек… (…)

Изразът е лесно запомнящ се и поради това – труден за пренебрегване, като изисква продължителен период за възстановяване на пълноценното усещане за ненакърнени чест и собствено достойнство. Както и изчистване от мисленето на читателите на съмненията относно вида който му представя.”

Затова, скъпи граждани на Стара Загора, разбирате как се чувства вашият кмет. Той е нежен, той е уязвим, той е раним. Такъв сте го избрали – деликатен и обидчив.

Затова като го видите – целунете го. Прегърнете го. Дайте му любов. Той има нужда от това. А ти, Иване, а ти, Киров – престани с тези обиди във Фейсбук. Отиди в кабинета на кмета, подари му цветя, цункай тази нежна душа.

Но аз понеже не съм от Стара Загора, ще кажа на кмета следното: “Кмете Живко Тодоров, кмете Живко, ти си голям смешник“, закопа го Слави Трифонов.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар