Диляна Попова повери Борил на Катерина

Диляна Попова повери Борил на Катерина
5 (100%) 1 vote

Диляна Попова повери малкия Борил на грижите на Катерина

Диляна Попова остави Борил на Катерина. Докато моделката отсъства, съпругата на бившия й се грижи за нейния син. Преди няколко дни актрисата замина за Англия, където е на гости при приятели.

Тя помолила Асен Блатечки да се грижи за сина им. Актьорът отказал. Той не искал Борил да остане при него заради Катерина. Блатечки се страхувал, че престоят на малкия при него ще отвори старите рани на Катя и тя отново ще си припомни неговото предателство.

Но за всеобща изненада, режисьорката заявила, че няма нищо против Борил да им гостува по-дълго. Тя вече е простила на любимия си и е забравила измяната му.

Асен Блатечки и Катерина имат дъщеря Катя, която е в тийнеджърска възраст. Тя обожава малкото си братче и е много щастлива, че ще има възможността да прекара повече време с него.

Борил също се чувства много добре при семейството на баща си. Наследникът на Диляна Попова получава внимание и добри грижи в дома на Блатечки. Знаейки това, майка му също се чувства спокойна, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Всеки уикенд наследникът на моделката гостува на баща си. Това опровергава слуховете за напрежение между Диляна Попова и съпругата на Асен Блатечки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар