Мира Добрева се жалва за младостта си: Знам, че годините ми личат! (виж изповедта й) Преглеждания: 1722

Мира Добре доста добре подбира фотосите, които да покаже
0
Оценете този post

Мира Добрева се ожали по младостта си в мрежата!

Водещата на БНТ Мира Добрева се включи във фейсбук предизвикателство и постна свои две снимки – разлика 10 години. Признаваме й, че снимките са добре подбрани. Ето какво призна самата Добрева над тях обаче:

Мира Добрева
Мира Добре доста добре подбира фотосите, които да покаже

„10 години повече… Иска ми се да кажа, че нищо не се е променило. Че годините нямат значение. Че косата ми не побелява. Че талията ми не наедрява. Че бедрата ми са все така предизвикателни. Че погледът ми е все така пленителен.

Иска ми се да не виждам нито една бръчица. Нито отпускането на кожата. Иска ми се да вярвам на всяка снимка, която ме прави по-хубава, отколкото съм. Иска ми се да се доверя на хората, които казват: „Много си красива“…

Знам, че вече не съм. Знам, че годините ми личат. Вече не излизам толкова често, нито с такова желание, както преди. Ако вярвате на снимките ми, може да си помислите обратното. Снимките напоследък са най-изпечените лъжци!

Вече не броя колко много приятели имам. Знам колко са малко и затова сигурно ги ценя така. Чудя се дали да си купя нова дреха, или да дам парите на някой, който наистина се нуждае. Ставам разбираща.
По-малко се дразня. Не викам.

Годините имат и хубаво измерение, но ако е за сравнение: нищо не е същото. Не е“, сподели с лека тъга Мира Добрева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.