Наталия Гуркова окраде Деси Банова (Блондинката е бясна)

Наталия Гуркова окраде Деси Банова (Блондинката е бясна)
5 (100%) 1 vote

Наталия Гуркова окраде настоящата госпожа Плевнелиева

Деси Банова е бясна на Наталия Гуркова. Блондинката не може да си намери място от гняв. Пред приятелите си тя коментира, че моделката е постъпила много грозно. Госпожа Плевнелиева се жалва, че ще остане без работа заради миската.

Синоптичката се гневи, че вдовицата на Джордже Михалевич се е възползвала от факта, че тя е в майчинство, за да открадне идеята й.

Както вече стана ясно, в първата седмица на месец февруари Наталия Гуркова стартира нов проект. Вдовицата на диамантения бос ще се изявява като водеща. Тя стартира предаването „Те са“, в което ще представя историите на хора с успешен бизнес.

Лицата, които ще участват в този проект, са представени като хора, които не се показват по телевизията. Така представена, концепцията на формата съвпада с предаването, което Деси Банова води в ефира на Нова тв, преди да излезе в майчинство.

Съпругата на Росен Плевнелиев беснее, че ще остане без работа заради Гуркова.

Между двете дами и още една прилика. Те се захванаха със собствени предавания без да имат необходимото образование. Гуркова, подобно на Деси Банова, няма журналистическо образование. Но въпреки това е решила да се пробва като водеща. Предаването й ще се излъчва във фейсбук и в най-популярната мрежа за видеосподеляне, пише Хот арена, позовавайки се на „Галерия“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар