Софи Маринова и Преслава уговориха сватбата (Вижте как се сродиха певиците – Снимки)

Гласувайте за статията

Софи Маринова и Гринго склониха Преслава и Павел за кумове, на тайна вечеря им връчиха поканата

След като Софи Маринова и Гринго се наканиха да минат пред олтара влюбените най-накрая избраха официално кумовете. Като вече се заговори наистина Преслава и Павел ще бъдат главни действащи лица на ромската сватба и са се навили да кумуват на Софка и Тодор Давидов.

Снимка: Блиц

Снощи в столицата двете семейства са се срещнали на тайна вечеря в едно от най-изисканите софийски заведения където бъдещите младоженци официално връчили поканата на кумовете. Естествено била поръчана изискана вечеря и много марков алкохол. Като бъдещите роднини обилно полели с наздравици сродяването си.

Павел и Преслава нямали нищо на против да им кумуват и приели на драго сърце поканата. Добричлийката, която така и не се видя като булка не спирала да се хвали наляво и надясно, че със Софка ще са роднини и  ще бъдат кума и кумица, предават от електронното новинарско издание show.blitz.bg.

Снимка: Блиц

Преси нямала търпение да дойде 24 март за когато е обявена датата на сватбата. А феновете на гласовитката се надяват, че след сватбата на Софка и тя ще се реши с Павел да узаконят връзката си. Което е мечтата на роднините на Преслава. А почитателите й нямат търпение да видят в сватбена премяна своята любимка на една хубава сватбена церемония. Това може би ще се случи, но след като поотрасне дъщеричката й Паола, коментират феновете на певицата.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар