Светослав Иванов от „120 минути” крие тежко детство (Вижте тежката му съдба)

Гласувайте за статията

Светослав Иванов отгледан без баща в бедност и немотия

След като гръмна скандала със Светослав Иванов предизвикан от Иван Гарелов, който нарече водещия на ”120 минути” ром станаха известни някои факти от живота на журналиста и неговото детство.

Той реагира остро на фалшивата новина излязла от устата на Мистър Панорама, който се предоверил на жълтата преса. В последствие Гарелов се извини на колегата си. Но нямаше как да замаже казаното в ефир.

Светослав Иванов със семейството си
Снимка: retro.bg

Оказва се, че Светльо Иванов няма наистина ромски произход. Но за беда е живял без баща още от много малък. Родителите му се развеждат още докато е бил невръстно дете. Така, че грижите за него падат на плещите на майка му.

Тя трудно успявала хем да ходи на работа, хем да се грижи за сина си. Въпреки това обаче Антония успяла да изучи детето с помощта на неговата баба. И макар годините на детството му да били бедни Светльо израсъл между две силни и борбени жени. Баща си почти не виждал. За него се знае, че е икономист.

Журналистът признава днес, че никога не е изпитвал липсата на баща защото майка му и баба му се грижели да не му липсва нищо. А с татко си бил в приятелски отношения и му е простил всичко.

Към днешна дата Иванов има още две жени в живота си. Това са съпругата му Вяра Деянова. Която му е колежка в телевизията и дъщеричката си Йоана. Със съпругата си журналиста се среща преди 13 години в радио. Където и двамата работели.

Все още си спомнят първата си среща когато Светльо поканил приятелката си  на театър. Тя била толкова притеснена, че на излизане се спънала и паднала по стълбите. Две години след скромната сватба се ражда наследничката им.

Майка й признава, че Светльо нямал време да се грижи за малката и бил прекалено разсеян. На шега половинката му се притеснява, че може да остави детето някъде и да забрави да го прибере, предават от retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар