Камелия проговори за тайнствения си обожател (Какво мисли Цветин?)

Гласувайте за статията

Камелия отрече слуховете по неин адрес

Камелия проговори за тайнствения си обожател. Тръгнаха слухове, че тайнствен обожател преследва поп фолк изпълнителката и мъжът до нея Цветин е бесен. Оказа се, че това не е така. Камелия, подкрепена от Цветин, призна в „Папараци“ пред Венета Райкова, че няма нищо вярно в написаното.

Камелия отрече и друг слух по неин адрес, а именно, че е бременна. „Не съм“, кратко, точно и ясно отсече поп фолк изпълнителката. След което опроверга и слуха за тайнствения обожател. Макар че не беше в кадър, някъде зад камерите, се чу и гласът на Цветин, който се опита да се пошегува със случилото се. „Аз я поръчах тази статия“, каза любимият мъж до Камелия.

„Не знам защо един голям букет или една кошница с цветя на рожден ден на една известна жена трябва да е от таен обожател веднага“, чуди се поп фолк изпълнителката. „Защо винаги се гледа от страната на жълтата посока? Защо този подарък да не е от човек, който е бил поканен на моя рожден ден, но е със семейството си на почивка и не е могъл лично да ми го подари? Защо винаги трябва да има тайнство?“, пита се още Камелия.

„Може би това продава. Не, че нямам обожатели. Напротив, имам обожатели. Имам обожатели. Аз съм известна жена и имам обожатели. Може да ми намери номера,  да му кажа къде имам участие, да го поканя, ако иска да дойде. Аз говоря за такива обожатели“, споделя поп фолк изпълнителката.

Тя обаче разкрива, че няма такъв тип обожатели, каквито си представя Венета Райкова, които да отидат при нея с роза в ръка. „Ми, нямам такива обожатели“, заявява Камелия. „Просто има хора, които по някакъв начин им е приятно, когато пея, да ги поздравя“, започна да обяснява поп фолк изпълнителката.

Венета обаче бе категорична, че това не са обожатели, а просто фенове.

Камелия проговори за тайнствения обожател сн. Инстаграм

Камелия проговори за тайнствения обожател сн. Инстаграм

А Камелия още веднъж подчерта, че обожатели, които да тръгнат да я ухажват няма.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар