Камелия призна какво търси в участниците от „Гласът на България“ (Вижте какво още разкри)

Гласувайте за статията

Камелия разкри новите правила за „Гласът на България“

Камелия разкри новите правила за „Гласът на България“. Поп фолк изпълнителката, която е част от журито на музикалното предаване, обяви датата на започването му. Това тя направи още вчера при Венета Райкова в „Папараци“. Днес певицата обяви още веднъж новината за последователите си в социалната мрежа Инстаграм.

„Очаквайте ни!“, написа Камелия и добави няколко хаштага с датата и името на шоуто. „Гласът на България“ започва на 24 февруари. Докато беше при Венета поп фолк изпълнителката разкри подробности около новия сезон на предаването.

„Първо да кажа, че има нов треньор. Това е Михаела Филева. Тя е на мястото на Поли Генова. Много се радвам за Поли. Тя ще става майка. Писахме си и я поздравих“, каза поп  фолк изпълнителката.

„Има и малко нови правила. Правим само една кражба и това вдига много напрежението, защото ако откраднеш някой, който си мислиш, че е добър, поне имаш възможност да се поправиш. Докато сега само една кражба. Трябва наистина да си заслужава човекът, когото ще откраднеш. Имаме и различни бутони, за да стопираме участниците. Имам бутон за блокаж.

Имаме интересни моменти, сблъсъци, интересни житейски човешки истории. Видяхме някой от участниците, борихме се за някои от тях, имаше спорове за някои от участниците“, разкрива Камелия.

„Мен ме води винаги моето усещане за музика, емоционалността на човек. За мен не е толкова важно ти да си перфектно подготвен, ако няма в пеенето ти душа, ако няма топлина, ако няма благост отвътре, ако няма онова усещане, което да ти въздейства, без да знаеш кой пее… Може да си много подготвен технически, може много да си учил, но да пееш толкова академично, толкова безизразно, толкова безчувствено, че аз дори мога да не се обърна.

Камелия обяви новите правила за "Гласът на България" сн. Инстаграм

Камелия обяви новите правила за „Гласът на България“ сн. Инстаграм

Аз търся хора, които да създават емоция, пеейки. Най-трудно се прави кеф на хората. Това го знам от личен опит. Това търся в „Гласът на България“. Естествено и специфичен тембър, различен тембър… Поп фолк си търся вече трета година. Дано успея“, споделя Камелия критериите си за участниците в музикалното предаване.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар