Камелия разкри кой е най-трудният момент в живота й (Вижте)

Гласувайте за статията

Камелия на сцената дори след смъртта на баща си

Камелия разкри кой е най-трудният момент в живота й дотук. Поп фолк изпълнителката гостува при Венета Райкова в „Папараци“, където напълно откровено говори за хубавите, но и за лошите моменти, които е преживяла в живота си.

Камелия губи баща си съвсем неочаквано, но въпреки трагичната вест, която й съобщава майка й, тя се държи като истински боец на сцената и изпълнява поетите професионални ангажименти. „Пяла съм и болна, с температура и след като майка ми съобщи сутринта, че татко е починал внезапно“, споделя поп фолк изпълнителката.

„Аз имах участие вечерта, събрах се и отидох. На връщане плаках. На другия ден трябваше да отида да го погреба и да отида на концерт да подгрея Лепа Брена в Пловдив. И това е момент, в който е много трудно да се събереш. Трябва много голяма мобилизация. И не казвам, че този момент ме е направил силна.

Напротив, аз се видях, че вътре съм си едно слабо човешко същество, на което не му е чуждо нищо човешко. Нито загубата на родител, нито когато останеш сам извън голяма фирма, нито когато ти е лошо, нито когато дори с човека до себе си си в някакви такива гневни взаимоотношения. Хората това не трябва да го знаят“, споделя още съвсем откровено Камелия.

Примирение

Поп фолк изпълнителката все още не може да се примири със загубата на баща си. Дори на рождения си ден Камелия тъжи за него. “ Ми, да! Тези сини очи за негови“, признава тя. „То е по-силно от нас. Не случайно сме родени. Най-големият дар на всеки човек е да си роден. А да си роден от тези родители, чисто физически, да си преживял с тях тези моменти, и да си тръгне в този момент, в който знае, че аз мога да се справя сама… Защото аз му казах: „Тате, аз мога да се справям сама“, спомня си тези трудни моменти певицата.

Няколко месеца преди баща й да си отиде от този свят, Камелия му казва тези думи. „И той знаеше, че неговото дете може да продължи в живота си. Повярва, че аз мога да се справям сама“, допълва още поп фолк изпълнителката.

Камелия разкрива, че когато е била дете, връзката с майка й е била по-силна, отколкото тази с баща й. „Но пък това, което беше нужно да си кажем с него в този живот, си го казахме“, допълва певицата за отношенията с баща си.

Камелия с трогателни думи за загубата на баща си сн. Инстаграм

Камелия с трогателни думи за загубата на баща си сн. Инстаграм

„Той беше много гледан баща“, казва още Камелия за баща си и допълва също, че я обичал такава каквато е, независимо от професията й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар