Хитрец: Криско правил пачки от търговия с алкохол на черно! (виж тук)

Хитрец: Криско правил пачки от търговия с алкохол на черно! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Криско правил пачки с алкохол на черно!

Криско бил доста палав като малък. Преди да се прочуе рапърът въртял търговия с алкохол на черно. Първата работа на Кристиян Талев била като помощник-барман в хотел по родното Черноморие.

Криско

Криско не винаги е следвал закона

С измамна и порочна схема той трупал яки пачки всяка вечер. Находчивият габровец продавал алкохол незаконно на малолетните чужденци, които идвала в България, за да се напиват.

Те му плащали по 30 евро, само за да им сипе малко алкохол в пластмасови чаши с безалкохолно. Това призна хип-хоп изпълнителят в студиото на „На кафе”. Той обаче предупреди днешните бармани да не повтарят неговия „опит”, защото тогава времената били „скъсани”.

Кристиян, по-известен като Криско, имал неприятна засечка с родната полиция. Дори пренощувал веднъж в районното полицейско управление.

С приятел решили да свалят пътна табела, която се намирала в близост до районното. Тогава и двамата били само по на 14 години.

С днешна дата Криско е щастлив с актуалната си половинка Цветелина Петрова. Противно на слуховете рап идолът на тийнейджърите не е предложил брак, нито се е сгодил с модела и стюардесата Цвети.

Той все още не мисли за брак и семейство, нито за бебе, а скорошните му откровения напълно сащисаха феновете му. Но пък красивата стюардеса и танцьорка вече е готова за семейство и деца, доверяват близки до чаровницата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар