Алекс Петканова и Дани чакат първото си бебе всеки момент!

Преди дни Алекс Петканова и Дани гостуваха в студиото на Гала в „На кафе”. Манекенката вече е в деветия месец и всеки момент се очаква да роди първородния си син. За целта водещата се бе снабдила с възглавници и топла вода, да не би моделката да започне да ражда в ефир. [caption id="attachment_579457" align="aligncenter" width="300"]Алекс Петканова Алекс Петканова ще роди първото си бебе[/caption] Двойката разказа, че са посещавали курсове за родители. Там Дани Петканов се научил как да къпе бебока и да слага памперси, за да отменя майката в грижите по отглеждането на детето им. Богданска вече Алекс Петканова показа и какъв танц играят с Дани, за да бъде раждането по-благоприятно и най-кратко. Тя е решила раждането да стане по естествен път. В един момент, докато двамата изпълняваха движенията на танца обаче, Александра спря, за да не би наистина да започне да ражда на живо. В началото на бременността им тя си позволявала да си хапва филийка с майонеза и кренвирши. Дани настоявал тя да си хапва истинско месо, но крайна сметка склонил да бъде волята на любимата му. Двамата обсъждали темата да имат деца, но не очаквали толкова бързо това да им се случи. Още от първия или втория път успели, но до последно Алекс не вярвала в чудото. Дани забелязал промяната в тялото й, но съпругата му до последно отказвала да повярва. Той й купил тест за бременност, който в началото се оказал отрицателен. След седмица-две цикълът й закъснял и тя отишла при гинеколог. Мислила, че заради диетите, които спазвала й се появили отново кисти.

„Запазих си час при лекар, отивам и казвам: "Докторе, пак ми се появиха кистите", а той ми казва: "момиче, ти нямаш кисти, имаш сакче". И аз тогава, въпреки че ме е срам да ви кажа, с мойто невежество му викам: "Ужас, сакче, как се лекува това?".

И като ми каза, че съм бременна, направо сърцето ми се разтрепери. Бях в Благоевград при родителите ми и трябваше на другия ден да се прибера при Дани, а нямах търпение да му кажа. Затова му се обадих и му го казах по телефона. Има записано видео на разговора ни“, разказа в ефир Алекс Петканова.