Маги Халваджиян изригна бесен: Ебаси безумието! (виж тук)

Маги Халваджиян изригна бесен: Ебаси безумието! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Маги Халваджиян отново даде воля на гнева си в социалната мрежа!

Продуцентът Маги Халваджиян се разгневи отново. Той изля възмущението си в социалната мрежа, а причината са поредните безумия в държавата ни. Предаваме думите му без редакторска намеса:

Маги Халваджиян

Маги Халваджиян се разгневи в мрежата

„Няма 2 лифт! Няма бизнес! Онези псуващите по опашките в момента няма и да се върнат повече! В исторически план сме доказали липсата си на далновидност!

Дори бяхме на страната на губещите във втората световна война! Знаем добре какво ни костваше това!…

Вече 2 седмици централна новина по телевизиите е Ф-16! Вече и пеленачетата знаята какво е ГРИПЕН!

Ебаси Безумието! Сигурно купуването на самолет е двуседмична новина само в България и Сомалия! УНИКАЛНА ДЪРЖАВА!!!“, вбеси се Маги Халваджиян.

Под поста му заваляха купища коментари по темата като арменецът се съгласи с този на приятеля си Гаврил Гаврилов. Който заяви следното:

„Какво да кажем за Витоша? На 2 км. от столицата има планина с идеални условия за зимен спорт и отдих. А за Витоша дори не се нуждаем от външни туристи.

София варира като население, но със сигурност е над 1.5 милиона души. Всеки само по едно кафе да си купи там през уикенда, пак са сериозни приходи.

Но лифтът не може да се подмени с нов, защото (видиш ли) основата на стълбовете на новия лифт нямало да паснат точно на местата, където е основата на стария лифт… И това било нарушение!

А с този лифт вече имаше инциденти, едно дете оцеля като по чудо… Ама сакън да не пострада някоя мравка, бръмбар или друга буболечка, което може пък да вземе да доведе до екологична катастрофа и дисбаланс в хранителната верига…

Защото ако основите на стълбовете мръднат с по няколко педи, това като нищо може да доведе до „Ефектът на пеперудата“.

Когато НПО-та почнат да решават икономическите проблеми на една държава, нещата отиват на много зле…“, коментира Гаврил Гаврилов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар