Ирина Тенчева пусна обява за работа: Спешно! (виж какво търси)

Гласувайте за статията

Ирина Тенчева търси помощник готвач за ресторанта си!

Половинката на Иван Христов – Ирина Тенчева пусна спешна обява за работа. Тя търси помощник готвач за ресторанта си, след като предишният й скрои мръсен номер. И я заряза с СМС, без да му мигне окото. Ето какво написа Ирина:

Ирина Тенчева

Ирина Тенчева спешно търси помощник готвач

„ВСЪЩНОСТ ТОВА Е ОБЯВА ЗА РАБОТА! Спешна!… Но как стигнах до нея:

Чаках го с нетърпение днешния ден, заради новите екип и меню в #irituali. Имах планове за него отпреди месец… Започна в 5.50 със закуски за децата (затова снимката е с филтър хаххаха).

В 7.30 вече бях в кухнята за ритуали и заедно с усмихнатата Буба (шеф печива в Иритуали) започнахме да майсторим баници и кейкове. Към 9.00 си погледнах телефона за първи път, когато видях , че съм получила смс, в който новата помощник готвачка любезно ми съобщава, че няма “емоционална връзка” с мястото и няма да идва.

Wtf? След телефонни разговори, срещи, на които ме увери, че е стабилна, че за нея е предизвикателство и да не търся повече колеги, след подготовка вчера… Ей така… сМс.

Първо се шокирах – не съм свикнала възрастни хора да се отмятат от поет ангажимент и то в последния момент, и то със смс, и то знаейки, че няма кой да ни помогне. После се почувствах много глупаво – на 40 години още не познавам хората…

После изпаднах в лека паника – имаме резервации, ново меню, нов Шеф, какво да правя… После се ядосах – оставям болното си дете, заради доверието ми в жена, която за 50 години не е разбрала, че “емоционалната връзка с работното място” става с времето и с общите преживявания…

После си запретнах ръкавите и заедно с екипа направихме чудеса! (С изключение на тарт татена, който се оказа…със солена основа). Въпреки всичко имахме супер успешен ден!

Сега 21.51 седя на дована и се чудя – късметлийка ли съм, че за първи път се сблъсквам с подобна несериозност или съм карък, че “на мен се случи точно днес”.

Чудя се и кой чудесен човек ще се присъеди в кухнята ни на вакантното място:

Позиция: помощник готвач
Работно време: Пет дневна работна седмица
Колеги: усмихнати и добри
Условия: трудов договор и честно заплащане
Перспективи: отлични
Кога: очаквам да започнете максимално бързо

Моля да не кандидатствате за работата ако ви се е случвало да “вържете отбора си в деня на състезанието”(със смс), както и ако не разбирате от вкусна храна.

Останалите – очаквам да се свържете с мен на ЛС, мейл, телефон. Благодаря!“, написа Ирина Тенчева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар