Венета Райкова с шокираща излагация (ФОТО)

Венета Райкова с шокираща излагация (ФОТО)
5 (100%) 2 votes

Венета Райкова с шокираща излагация в мрежата

Венета Райкова шокира последователите си в мрежата. Тя реши да се включи в предизвикателството и да припомни каква е била преди 10 години.

Водещата не пропусна възможността да припомни, че преди 10 години е била водеща в Нова тв и към днешна дата продължава да е на екран. Райкова заговори и за рейтинга си, който определено не е толкова висок, колкото тя си мисли, пише БЛИЦ, позовавайки се на „Шоу“.

На наблюдателните потребители на мрежата направи впечатление, че обявената за писател на 2018 година Венета Райкова не спазва елементарни граматически правила.

Блондинката написа над двете снимки от 10-годишното предизвикателство, че краката й са все така слаби, а рейтингът – все така висок. Но за всеобща изненада Райкова „забрави“ да сложи пълен член на думата рейтинг.

Наблюдателни последователи на писателката избухнаха в мрежата, видя БЛИЦ. Те посъветваха писателката да намери време да се ограмоти между писането на романи и гоненето на рейтинг, защото все пак е обявена за писател на годината. Възмутените фенове припомнят на Венета Райкова, че с романите си тя възпитава младото поколение, а лошата й езикова култура едва ли ще е от полза за младите, допълва изданието.

Амбициозната водеща все още не е коментирала издънката си.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар