Софи Маринова: Преслава и Павел ни избраха датата за сватбата (Вижте още)

Софи Маринова: Преслава и Павел ни избраха датата за сватбата (Вижте още)
5 (100%) 1 vote

Софи Маринова и Гринго готвят голяма сватба

Софи Маринова и Гринго готвят голяма сватба. Това сподели бъдещото семейство в интервю с Елизабет Методиева в „Папараци“. Влюбената двойка направи нови разкрития за предстоящото събитие на 24-ти март.

Софи и Гринго разкриха, че са искали да се врекат във вечна вярност един на друг на 24-ти февруари, но заради кумовете им – Павел и Преслава, са сменили датата на сватбата. „По-точно се съобразихме с кумата. Ние бяхме избрали 24-ти февруари обаче те бяха ангажирани и се съобразихме с тях“, разкрива Гринго за избора на дата за голямото събитие.

Софка сподели, че годината им започва добре и се надява да продължи така. „Годината ни тръгва на добре. Сватба… Това да се чува, само хубави неща“, казва е певицата.

Плановете на Софи и Гринго са събитието да е в тесен кръг. „Софка, искаше първо да правим сватбата в „Арена Армеец“. То приятели, познати, моята рода, твоята рода, 3 – 4000 души ще се съберат“, разказа любимият на Софка за първоначалните им планове, но след това се отказват от тях. „Отказахме се, защото няма да можем да обърнем внимание на никой“, споделя младоженецът.

Софи пък признава, че бройката на гостите ще бъде голяма. „Ние само намаляваме списъка с Гринго, намаляваме, намаляваме и все стават 400-500“, разкрива тя. След обявяването, че ще се женят с Гринго по телевизията обаче, желаещите да присъстват се увеличат всяка минута. Приятелите на бъдещото семейство не спират да звънят на Софка и да я питат дали са поканени на сватбата.

„Успяхме с Гринго да си подберем гостите, както и кумата, и кумеца. Много се радвам, че си е от моя си бранш, че си ми е колежка. Знаем си характерите, знаем си обичаите. Мисля си, че ще се получи една страхотна сватба“, допълва Софи.

Софи Маринова и Гринго сменили датата на сватбата заради Павел и Преслава сн. Фейсбук

Софи Маринова и Гринго сменили датата на сватбата заради Павел и Преслава сн. Фейсбук

Тя разкри и някои подробности за сватбената си рокля, която ще е цялата обсипана в камъни. „Софка, без камъни, без лъскаво, няма как да стане“, допълва Гринго.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар