Камелия: Имам обожатели, но не поглеждам настрани (Вижте още за връзката й с Цветин)

Гласувайте за статията

Камелия не иска да е зависима от мъжа до себе си

Камелия има обожатели, но никога не е изневерявала на дългогодишната си половинка Цветин. Двамата са заедно от 21 години. Поп фолк изпълнителката вижда за първи път Цветин пред президентството и така започва тяхната любов.

„За някой той може да не е хубавец, но за мене той си е моята хубост, моето разбиране, моето усещане, моето. Когато съм с него, се чувствам прекрасно. Това съм се научила. Ако в живота, в дадена ситуация, нещо ме кара да се чувствам нервна… Ако се замислях, когато имам нещо да му кажа, значи ние имаме проблем. Но ако се чувствам спокойна, ако се чувствам ок, където и да съм с него, в дадена ситуация, значи ние сме един за друг“, споделя Камелия.

„Той се грижи за мен, както аз се грижа за него“, споделя още поп фолк изпълнителката. Камелия признава, че има диаманти, но те не са най-важното в този живот. „Диамант имам на годежния пръстен“, разкрива поп фолк изпълнителката. Цветин й предлага на Коледа преди много години. В началото тя носи пръстена, но след това спира. Камелия не крие, че ще й е „кеф да се види булка“ в този живот.

Пари

Тя споделя също, че оценя парите. „Оценям парите. Аз съм човек, който може да оцени парите. Знам, че с пари може човек да живее добре. Може да бъде обграден със скъпи вещи и в това няма лошо. Но обичам аз да си ги купя тези неща. Не обичам да бъда зависима. Аз имам пръстен с диамант, но не съм зависима от Цветин.

Няма такъв човек, който да ми каже: „Върни ми скъпото палто. Дай си ми колата“. Не съм търсила такъв тип мъж“, признава Камелия. Като всяко момиче и тя е имала моменти, в които е мечтаела за принца на бял кон, или със скъпа кола. „Но идва един момент в живота, в който преживяваш много неща, случват ти се много неща, научаваш се на много неща. И те те променят.

Камелия от 21 години е с Цветин и не поглежда настрани сн. Инстаграм

Камелия от 21 години е с Цветин и не поглежда настрани сн. Инстаграм

Тогава разбрах, че най-ценното за мен е да имаш споделеност в този живот с някой. Това за мен е най-скъпото – да мога да споделя живота си с някой“, разкрива певицата пред Венета Райкова в „Папараци“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар