Какво е любовта за Камелия? (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Камелия с един мъж от 21 години

Камелия разкри подробности около личния си живот. Поп фолк изпълнителката говори  за това какво е любов.  От вече 21 години Камелия е само с един мъж и това е Цветин, който й дава цялата любов и всичко нематериално, от което тя има нужда.

„Винаги съм казвала, че на човек му се случва това, което сам си предизвика. Когато някой те разбира, когато някой те подкрепя, когато някой ти помага, когато се чувствам слаба или в еуфория, той ме балансира и се чувствам добре“, признава Камелия за своята дългогодишна връзка. „Не паля чужди пожари. Паля само домашното огнище и ми е приятно“, напълно откровена е поп фолк изпълнителката пред Венета в „Папараци“.

„Не паля чужди пожари и затова и не съм имала проблеми“, подчертава още веднъж Камелия. През последните години певицата и нейният любим успяват да запазят страстта във връзката си. Двойката не се отдава само на четенето на книги преди заспиване, както се пошегува Райкова.

„Чак на четене на книги… Предпочитам да заспя по друг начин, не с книга в ръка“, каза Камелия. „Ами по хубавия, между мъж и жена. Сексуален начин, не духовен. Макар че четем такава литература, интересуваме се от всичко“, признава поп фолк изпълнителката как заспива вечер.

„Животът е едно безкрайно приключение. Животът е това, което ти решиш да преживееш. Ти си любознателен, любопитен, не си страхлив. Не се  страхуваш да скачаш, емоционален си… Понякога в тези крайности човек намира себе си, намира своя баланс. Така че, животът е едно прекрасно приключение“, казва Камелия.

Камелия не обича да е зависима от мъжа до нея сн. Инстаграм

Камелия не обича да е зависима от мъжа до нея сн. Инстаграм

Любов

„Любовта включва всичко. Любовта не е първите трепети, според мен. Не е първите трепети на влюбване, когато сърцето ти трепери и денят ти просто лети и няма часове. Когато всичко е едни секунди… Любовта е доверие. Любовта е отговорност към другия. Любовта е споделяне. Любовта е преминаване през различни моменти, както хубави, така и тежки, така и отвратителни. Тя е преминаване през гняв… То е откриване. Трябва първо да опознаеш и обикнеш себе си, за да можеш да обикнеш друг“ споделя изводите, до които е достигнала поп фолк изпълнителката през своя живот за любовта.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар