Джино Бианкалана удари дъното

Гласувайте за статията

Риалити звездата е измамен със солидна сума

Риалити звездата Джино Бианкалана удари дъното.

Тези дни Джино Бианкалана изплака, че е бил ужилен от известна родна фамилия. Двукратния победител в риалити формата „Биг Брадър“ е гласувал огромно доверие на свои близки от богаташко семейство, които посредничили при сделка за недвижим имот.

Джино Бианкалана

Риалити звездата е измамен със солидна сума

Припомняме, че през 2017 година, Джино Бианкалана инвестира немалка сума пари в два апартамента в Свети Влас.
Той изплака:

„Приятели ме предупредиха да внимавам, но аз нали съм свикнал на доверие…. Измамен бях от познати в България хора, ще спестя имената им, защото се води дело. Апартаментите, които купих, са били техни. По банков път прехвърлих парите на фирмата, която е тяхна, но ми поискаха част от сумата под масата. Имах един месец, в който да дам остатъка, защото не беше малък и трябваше всеки ден да се тегли лимита от банката.

Накрая не аз, а леля ми занесе парите, защото на мен ми се наложи да замина за Турция за операция. Хората, с които движехме сделката подписаха писмо, че парите са предадени, кой ги е занесъл, всичко…“.

Когато обаче Джино Бианкалана се завърнал от Турция бил изненадан много неприятно. Той разбрал, че сметките му са запорирани, а фирмата му иска отново парите, които вече бил дал под масата. Риалити звездата посочва, че в Щатите подобно нещо няма как да се случи.

В заключение той посочи, че е в очакване на първородната си рожба, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар