Лъсна скандалната истина за мъжа на Преслава

Действителността се оказа съвсем различна
0

Действителността се оказа съвсем различна

Лъсна цялата истина за мъжа на Преслава – Павел Лазаров, която се оказа повече от скандална.

Напук на всички твърдения, че възлюбеният на Преслава е проспериращ бизнесмен, истината се оказа съвсем различна. Оказва се, че врачанинът далеч не е преуспяващ земеделец, какъвто се опитва да се изкара, а е обикновен производител на бобови растения и маслодайни семена.

Преслава
Действителността се оказа съвсем различна

Справка, направена в Търговския регистър сочи, че мъжът на Преслава няма нито една фирма, която да му носи сериозни доходи.
Единственото дружество, в което Павел Лазаров има участие, е „Спортен клуб Скала Зверино 2011“. Отново според регистъра, любовникът на Преслава се занимава с „отглеждане на зърнени и бобови растения и маслодайни семена“.

Той е записан като производител в родното си село Оселна, община Мездра. Преди известно време мачото, роден през 1985 година, е бил едноличен собственик на „Пал Комерс“ ЕООД. Към днешна дата обаче дружеството е с нови собственици.

Официално за Павел Лазаров, който Преслава неотдавна направи баща се твърди, че стопанисва хиляди декари овощни дръвчета в района на Враца и Мездра, от което натрупал и сериозен кеш. Действителността обаче, както сами се уверихте, се оказа доста по-различна.
Павел няма нито ден трудов стаж, тъй като официално не е работил никога нищо, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.