Тежък удар по манекенката Розмари от Биг Брадър

Гласувайте за статията

Германският й годеник й би шута

Манекенката Розмари Тишер, която скандализира обществото с това, което направи по време на участието си в Биг Брадър, получи тежък удар.

Припомняме, че според твърденията на фитнес инструктора Ричард Величков от Мадан, двамата с Розмари, са имали интимни отношения по време на участието си в риалитито. Тя обаче категорично отрече това му твърдение, но отказа да се подложи на детектора на лъжата.

Розмари

Германският й годеник й би шута

В крайна сметка любовните отношения на Розмари и Ричард завършиха с пълен крах. Признанията на маданския мачо дошли в повече на годеника на Розмари и той решил, че е крайно време да прекратят отношенията си. Признанията на Ричард дошли в повече на германеца и той категорично й бил шута.

Освен това върхът на наглостта било, че след края на шоуто, Розмари не се прибрала обратно в Германия, а останала в България. Това бил поредния горчив хап, който годеникът й не могъл да преглътне. Освен това по време на престоя си в България, Розмари бе засичана доста често по купони и кафета в компанията на Ричард Величков.

При все, че двамата твърдяха, че са само приятели, всички са наясно за какво всъщност става дума. Към днешна дата красавицата е сама и се е отдала на екскурзии из екзотични дестинации, придружавана от приятелки, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар