Миролюба Бенатова разтърси: Те са влюбени в алкохола…! (ВИДЕО)

Миролюба Бенатова разтърси: Те са влюбени в алкохола…! (ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

Миролюба Бенатова направи един истински репортаж за бившите алкохолици!

Журналистката Миролюба Бенатова разтърси зрителите на Нова телевизия с един от най-силните си репортажи. След загубата на актьора Иван Ласкин, който си отиде от прекаленото пиене, Бенатова реши да покаже на българите онези другите…

Миролюба Бенатова

Миролюба Бенатова представи „Влюбени в алкохола“

Тези, които са влюбени в алкохола, но от години не са надигали чашката. Защото спасение и изход има, но само ако успееш да останеш жив. Ето какво разказва Миролюба:

„ВЛЮБЕНИ В АЛКОХОЛА… Те са трезви от години, но признават, че са се разделили с любовта на живота си. Да не можеш да спреш да пиеш, означава много неща.

Героите ми ги споделят в детайли. Болезнено обръщат пръста към себе си и ни разхождат в света на алкохола като патерица, чар, забавление, упойка и смърт. Това са 17 минути самопризнания, без претенции.

Всяка сбирка на Анонимните алкохолици започва с минута мълчание в памет на изгубилите битката с болестта. Няма да изреждам известните алкохолици, за които всеки от нас се сеща в този момент. Сещаме се и за свои близки.

Този репортаж е за живите. Защото има изход.

26 групи за самопомощ АА действат из цяла България. И може би са вашият шанс за живот.

Оператори: Мартин Симеонов Младенов, Росен Илиев, монтаж: Мартин Вълчев. С незаменимата помощ на любимия ми художник Renne Magritte“, сподели Миролюба Бенатова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар