Димитър Рачков нанесе тежък удар по Лили Иванова

Актьорът започна сериозно да си прескача сянката
0

Актьорът започна сериозно да си прескача сянката

Актьорът Димитър Рачков нанесе изключително тежък удар по примата на естрадната музика – Лили Иванова.

Запознати издават, че Димитър Рачков е ударил със страшна сила по Лили Иванова със завишените цени на билетите за моноспектакъла му „Забраненото шоу на Рачков“.

Димитър Рачков
Актьорът започна сериозно да си прескача сянката

Спектакълът ще се играе за пръв път на голяма сцена през април в НДК.
Кратка справка за мероприятието сочи, че най-скъпите билети струват между 80 и 100 лева. В билетната мрежа биха могли да бъдат открити и малко по-евтини билети на цени между 40 и 60 лева.

Запознати посочват, че през миналата година Лили Иванова, която от години подържа най-високи цени на билетите за концерти в българския шоубизнес, е разпродала пропуските за трите си поредни концерта в НДК на двойно по-ниска цена.

При все, че билетите за концерта на Лили Иванова се харчеха като топъл хляб и само най-упоритите й почитатели успяха да се уредят с места, то дори на черно сумите не стигнаха толкова високо, на колкото се е оценил Димитър Рачков.

Мълвата носи, че колеги на Димитър Рачков, са крайно възмутени от алчността му. Те недоумяват как е възможно при положение, че играят срещу билети на цена от 7-8 лева, той да иска за едночасовата си халтурка 80 лева. Артгилдията определя случващото се като чиста проба наглост, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.