Нова порция скандални разкрития за Мегз

Гласувайте за статията

Дизайнерката от Раковски хвърли нова бомба

Нова порция скандални разкрития за самопровъзгласилата се за дизайнерка Миглена Каканашева – Мегз, видя бял свят.

Мегз се забърка в рядко срещан любовен триъгълник, по който турските сценаристи биха могли да създадат блокбъстър с главоломен рейтинг.
Припомняме, че раковската Коко Шанел е подсъдима за подбудителство към застрахователна измама и обсебване в особено големи размери. Тя обаче е на свобода срещу парична гаранция от 10 хиляди лева.

Мегз

Дизайнерката от Раковски хвърли нова бомба

За разлика от нея любовникът й – пловдивският транспортен бос Румен Рончев няма това щастие и остана в ареста. Срещу него бяха повдигнати две обвинения – за кражба и за обсебване. Преди няколко седмици Мегз изпразни столичния си апартамент и се пренесе в Пловдив, където живее Рончев.

При все, че транспортният бос е все още женен, мълвата носи, че Мегз е в очакване на рожба от него. В една от последните си публикации в социалните мрежи самата тя намекна, че й предстои да стане майка.

Как ще се развият нещата по-нататък и дали Мегз ще успее да изчисти името си и да излезе невинна от цялата тази каша, само времето ще покаже. Отново времето ще покаже и дали дизайнерката от Раковски наистина е бременна от Рончев или това е поредната й лъжа, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар