Юлиан Вергов с горещи разкрития за новия сезон на „Откраднат живот“

Гласувайте за статията

Снимките на новия сезон вече са факт

Актьорът Юлиан Вергов направи горещи разкрития за новия сезон на хитовия български сериал „Откраднат живот“.

От думите на Юилиан Вергов стана ясно, че новият сезон ще е под мотото „Любовта лекува“. В този ред на мисли актьорът разкри, че зрителите ще станат свидетели на брутални интимни сцени.

Юлиан Вергов

Снимките на новия сезон вече са факт

Поради тази причина Юлиан Вергов дори изрази опасения как тези сцени ще бъдат излъчени в този часови пояс, но посочи, че всичко вече е договорено.
Юлиан Вергов, който придоби огромна известност с ролята си на доц. Банков в хитовия сериал допълни, че интимните сцени ще са навсякъде.

При все, че актьорът призна, че е изрекъл тези думи на шега, това накара зрителите да нададат ухо в приятно предчувствие. Камерата на Нова тв надникна в новите операционни зали, в импровизирания фитнес и дори в кабинета на шефа на болницата – проф. Цонев.

По повод мотото на новия сезон, Вергов не скри, че лично него любовта винаги го е лекувала и спасявала. Той заяви: Лекарите лекуват и с душа, но се опитват да се рестартират от това усещане, но ако се тормозиш за всеки пациент, това е пагубно“.

Снимките на седмия сезон вече са факт, но вместо в добре познатата досега болница „Св. Кирил“, действията ще се развиват на съвсем нов терен – този в болница „Св. Анастасия“, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар