Тази новина за Брад Пит взриви Холивуд

Гласувайте за статията

На този етап двамата майсторски се опитват да прикрият връзката си

Новината за 55-годишния холивудски актьор Брад Пит, взриви Холивуд.

Оказва се, че след като се раздели със съпругата си Анджелина Джоли, Брад Пит се среща тайно с колежката си Чарлиз Терон.

Брад Пит

На този етап двамата майсторски се опитват да прикрият връзката си

Журналисти твърдят, че тайната им връзка продължава вече повече от година, отбелязва „The Sun“. Миналата седмица двамата се появили заедно на няколко социални събития. Това е първата сериозна връзка на Брад Пит след раздялата му с Анджелина Джоли. Припомняме, че двамата сложиха край на отношенията си през 2016 година.

Що се отнася до новата партньорка на Брад Пит – Чарлиз Терон, то тя сложи край на брака си с Шон Пен през 2015 г. Мълвата носи, че актрисата дори посетила дома на новия си любовник в Лос Фелис и се запознала с децата му.

На този етап Брад Пит и Чарлиз Терон се крият майсторски от журналистите. Двамата отсядат в луксозни апартаменти в хотели по целия свят – Лондон, Париж и дори в Бевърли Хилс. Според мнозина причината, поради която актьорът на този етап не говори за новата си връзка е страхът да не изгуби попечителството над децата си от брака му с Анджелина Джоли, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар